O tânără româncă s-a sinucis în Austria aruncându-se de pe un pod, suferea de o gravă depresie

Tânără româncă s-a sinucis în Austria. Durere în localitatea Călinești-Oaș din județul Satu Mare. O tânără mamă, ce locuia la periferia Vienei, și-a pus capăt zilelor în urma unei depresii severe de care suferea de ceva timp, informează PresaSM.

Tânăra a ales să sară de pe un pod, iar forțele de intervenție ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Femeia a intrat într-o stare de depresie severă după ce în urmă cu circa doi ani a decedat mama sa.

Ancuța M. a decis să-și pună capăt zilelor marți, pe data de 15 noiembrie 2022. S-a dus pe un pod și a sărit în gol spre moarte. Conform sursei citate, femeia intrase într-o depresie severă încă de acum doi ani, după moartea mamei sale. Afecțiunea psihică s-ar fi acutizat în urma nașterii și a unui episod de depresie post-natală.

Fără sprijin de specialitate eficient și în urma unor discuții în contradictoriu cu apropiații, tânăra nu a mai rezistat și a ales să își încheie socotelile cu viața. Ancuța era căsătorită din septembrie 2022. În urma tragediei copilașul va fi crescut de tată, un sătmărean din comuna Gherța Mică.
campania.euro-tax.ro%20

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri