Șofer român de TIR, se zbate între viață și moarte în străinătate. Lovit pe marginea drumului de o mașină în timp ce cerea ajutor

Un șofer de camion de naționalitate română, în vârstă de 46 de ani, a fost lovit de un autoturism joi, 17 noiembrie 2022, în timp ce se afla pe marginea drumului RD 985 în cantonul francez Signy-l’Abbaye din departamentul Ardennes, regiunea Champagne-Ardenne.

Grav rănit, după ce corpul său a fost aruncat pe o distanță de 100 de metri, românul se zbate între viață și moarte la Spitalul Universitar din Reims (departamentul Marne), informează France Bleu.

Era în jurul orei 21:30, în seara zilei de joi, când un camion s-a defectat pe RD 985. Șoferul camionului și-a părăsit cabina și s-a dus pe marginea drumului, într-o zonă foarte slab iluminată, pentru a cere ajutor.

Conaționalul nostru a încercat să facă semn unei alte mașini care circula pe RD 985, dar vehiculul care venea din fața lui l-a observat abia în ultimul moment, în timp ce ieșea dintr-o curbă.

A fost prea târziu. Mașina l-a lovit în plin pe șoferul de camion devenit pieton, aruncându-i corpul la aproximativ o sută de metri distanță.

Bărbatul de 46 de ani a suferit un traumatism cranian sever, potrivit pompierilor din Ardennes, are maxilarul fracturat, un picior și încheietura mâinii rupte, precum și un traumatism toracic grav.

Transportat la Spitalul Universitar din Reims în regim de urgență absolută, șoferul de camion are șanse de supraviețuire foarte mici, potrivit prognosticului rezervat dat de medicii spitalului.

În ceea ce privește șoferița mașinii care l-a lovit pe român, aceasta nu a fost rănită, dar a suferit un atac de panică și a fost dusă în stare de șoc la Spitalul Manchester din Charleville-Mézières (Ardennes).

O anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs acest tragic accident.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri