O turmă de oi care au mâncat canabis a terorizat un întreg orășel

Se pare că există și cazuri când oile pot deveni periculoase pentru oameni. Un caz petrecut în această săptămână  a făcut deliciul presei internaționale. Conform directmatin.fr care a fost citat ieri de Agerpress  este vorba de un caz petrecut în Țara Galilor acolo unde o turmă de oi a semănat panică într-un sat din Țara Galilor după ce animalele au mâncat canabis căzut dintr-un camion care transporta droguri capturate în orașul Rhydypandy. Potrivit celei mai probabile ipoteze, oile ar fi mâncat din drogurile căzute pe drum și ar fi luat-o razna.

“O turmă de oi se plimbă prin sate și produce mari pagube”, a declarat Ioan Richard, consilier regional. “Intră în grădinile oamenilor, au reușit chiar să pătrundă într-un bungalow și au produs distrugeri într-o cameră”, a adăugat el.

Câteva oi au fost ucise în timp ce rătăceau, “confuze și buimace”, pe străzi. Ioan Richard a cerut poliției să fie mai atentă, pentru a evita ca lucrurile să nu se repete.

Dacă ținem cont de faptul că anumite oi au trebuit ucise pentru a fi potolite este clar că acestea au manifestat forme extreme de comportament după ce au consumat planta halucinogenă. Cert este că întâmplarea a devenit extrem de populară și a fost preluată de presa din întreaga lume.

 Poate te interesează și:

Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea, a fost internată la psihiatrie

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri