Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea, a fost internată la psihiatrie

Presa din România a publicat noi amănunte incendiare referitoare la starea de sănătate mentală a soției lui Dan Condrea, Laura Georgescu,.

Aceasta a fost dată în judecată, anul trecut, de propria mamă care a cerut un ordin de protecție din cauza faptului că fiica sa ar fi agresat-o atât verbal cât și fizic. Chiar dacă judecătorii au decis să respingă cererea mamei Laurei Georgescu deoarece au constatat că injuriile și agresiunile erau reciproce, aceștia au constatat că “atmosfera în locuinţa părţilor este tensionată, ambele părţi contribuind la acest lucru”.

Menționăm că Laura Georgescu locuiește cu mama sa iar vizitele pe care fiica sa i le face, în acord cu hotărârea judecătorească de acordare a custodiei, se fac doar în prezența “”bunicii materne”.Conform jurnaliștilor de la news.ro judecătorii au mai constatat, în momentul în care au judecat această cauză că,

“din adresa întocmită la data de 14.07.2014 de către Spitalul Clinic de Psihiatrie Obreja, că la sfârşitul lunii ianuarie a anului 2009 intimata a fost internată cu diagnosticul de “tulburare de stress posttraumatică”.

Informațiile cu privire la internarea fostei soții a lui Condrea  au fost preluate de toată presa din România și o parte a analiștilor susțin că toate afirmațiile acesteia nu pot fi luate în seamă deoarece a  avut probleme de natură psihică.

Vă reamintim că Laura este cea care l-a denunțat de Dan Condrea și a oferit justiției și presei dovezi despre neregulile de la Hexi Pharma. În același timp, după moartea lui Condrea, femeia a făcut o serie de acuzații incredibile pe care le puteți găsi aici.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri