Ofertă de job: Se caută tester pentru bordeluri și se plătește excelent

Săptămâna trecută a fost lansat pe piață unul din cele mai ciudate anunțuri de angajare din lume. Firma germană Kaufmich.com care în traducere însemnă Cumpără-mă a scos la bătaie un post de inspector în cadrul unei companii care administrează mai multe bordeluri. Menționăm că prostituția este legală în Germania și companiile care activează în acest domeniu sunt considerate perfect în limita legilor din Germania.

Inspectorul de bordeluri este de fapt un tester sexual care pentru a ocupa interesantul post trebuie să știe minim două limbi străine de circulație internațională și neapărat să aibă treminate studiile universitare. Rolul acestui inspector va fi unul foarte important deoarece va trebui să ia la pas toate bordelurile din Germania și să constate dacă toate normele de igienă sunt respectate, dacă sunt luate destule măsuri pentru prevenirea bolilor cu transmisie sexuală și în general dacă legea este respectată în respectivele stabilimente.

Altă condiție pentru a ocupa postul  este aceea ce disponibilitate de călătorie deoarece compania care face angajarea mai are francize (bordeluri deschise) în multe alte țări ale lumii printre care Franța, China sau Spania.

Daily Mail a anunțat că peste 150 de candidați s-au prezentat la interviu mulți dintre aceștia fiind din Blegia și Marea Britanie nu doar din Germania.

Compania care a scos pe piață locul de muncă a fost înființată de trei frați care vor să le ajute pe prostituatele independente să își desfășoare activitatea în condiții cât mai bune. Încă din anul 2000 Germania a legalizat prostituția și a creat o piață imensă în acest domeniu de unde încasează venituri consistente la bugetul de stat.

La ora actuală Germania este considerata un paradis al sexului ieftin în această țară fiind înregistrate peste 3000 de bordeluri care funcționează legal, dintre care 500 numai în capitala Berlin.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri