Detalii despre protestul de duminică de la Universitate. Cine organizează și care va fi traseul

Se anunță o nouă duminică de foc în care bucureștenii și nu numai vor ieși din nou în stradă pentru a protesta împotriva intenției Guvernului de a promova Ordonanțele de Urgență care modifică Codul Penal și care, în viziunea protestatarilor ar scăpa de închisoare politicienii penali.

Deja se știe ora la care vor avea loc protestele din 29 ianuarie și locurile de adunare în toate orașele țării dar partea cea mai interesantă este oferită de organizatori, cei de la Corupția Ucide, care au postat pe pagina lor de facebook faptul că nu se va cere demisia Guvernului ci respectarea promisiunilor pentru care aceasta a fost ales. Rămâne de văzut câți români vor ieși iarăsi în stradă duminică și dacă numărul lor va fi cel puțin la fel de mare ca săptămâna trecută.

Vezi mai jos mesajul complet al organizatorilor, postat pe pagina oficială de facebook:

“28.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea. Tot ieri am observat ca unele televiziuni manipuleaza fara rusine, iar CNA-ul nu isi face treaba. Este momentul sa ii vizitam. apoi mergem la Ministerul Justitei, iar pe drum, ne vizitam avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. 
La final, mergem la guvern. 
Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu sa propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. 

Duminică ne strangem la Universitate incepand cu ora 17:00. 
Pornim in mars la ora 18:00”

În același timp un alt mesaj postat pe aceeași pagină de socializare îndeamnă la o mobilizare masivă și roagă utilizatorii online să distribuie peste tot invitația la protestul din 29 ianuarie. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri