Panică la bordul unui avion care a zburat pe ruta Milano-București

Zbor cu probleme pentru pasagerii unei curse Milano – Bucuresti!  Panica s-a instalat insa in momentul in care pilotul a anuntat ca s-a depresurizat cabina. Un alt anunt al pilotului – aterizarea de urgenta – a declansat groaza printre pasageri. Avionul se afla atunci la 10 mii de metri altitudine, spun martorii, care isi aduc aminte ca se simtea si miros de fum.

Oamenii au povestit pentru Pro Tv ca, la aterizare, au sosit multe ambulante si ca din avion curgea un lichid. Reprezentatii companiei nu au putut fi contactati pentru a oferi un punct de vedere in legatura cu acest incident.

Jurnalistul  Vitalie Cojocari a postat pe facebook câteva poze din avion și următoarea explicație: 

Minute bune de panica la bordul avionului companiei Blue Air care venea de la Milano. Aeronava a aterizat “de urgenta” la Otopeni in jurul orei 20.00, povestesc pasagerii. Acestia spun ca la un moment dat cabina s-a depresurizat. Au cazut mastile de oxigen. Se pare ca unele nu ar fi functionat. Pasagerii lauda pilotul ca a actionat impecabil. “Ne-a salvat”, mi-a spus un pasager!

UPDATE: Între timp a apărut și reacția companiei Blue Air: 

Gheorghe Racaru, Directorul General al Blue Air: ”Aeronava companiei Blue Air, YR-BAC care a efectuat ieri, 19 iunie, zborul 0B160 pe ruta Milano Linate – Bucuresti, a aterizat in conditii normale, toti pasagerii ajungand in siguranta la destinatie.

Cu cateva minute inainte de aterizare cabina s-a depresurizat, astfel, conform procedurilor, mastile de oxigen au fost coborate pentru a asigura siguranta pasagerilor pana la aterizare.

Situatia nu a pus in niciun moment in pericol securitatea pasagerilor si sau a echipajului. In prezent aeronava este supusa verificarilor tehnice.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri