România – Albania, s-a aflat echipa de start a tricolorilor

S-a aflat care va fi echipa de start a tricolorilor. Conform stiripesurse.ro, echipa cu care Iordănescu a hotărât să înceapă va fi următoarea:  Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Grigore, Mățel – Hoban, Prepeliță – Ad. Popa, Stanciu, Stancu – Alibec. Prin urmare pare că România va avea o formulă ofensivă cu albanezii și va miza pe cartea atacului.

„Am vorbit cu băieții înaintea acestui meci, le-am explicat că este șansa lor, dar poate nu doar a lor, ci a unei întregi generații, care se chinuie de ani de zile să ajungă la un turneu final. Avem nevoie de performanță din partea lor, care nu poate veni decât dacă vor da totul pe teren”, a declarat Anghel Iordănescu, citat de digisport.ro.

În această seară, „Tata Puiu” va lua loc pe banca tehnică a naționalei pentru al 100-lea meci, dar spune că nu este atât de important acest palmares personal, cât cel al echipei. „Este doar o cifră și este a mea. Mă interesează mai mult jocul echipei din această seară, pentru că avem un obiectiv propus”, a declarat antrenorul României. Deși ar mai fi șanse pur teoretice de calificare și cu un singur punct, Iordănescu spune că aceasta nu este o opțiune.

În schimb, tehnicianul i-a avertizat pe jucătorii săi că nu vor avea un meci deloc ușor. Deși a pierdut ambele meciuri, atât cel cu Franța, cât și cel cu Elveția, naționala Albaniei va lupta pentru palmares, dacă nu cumva chiar și pentru o șansă la calificare.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri