Poate fi știrea anului dacă se confirmă. Noul ambasador SUA în România va fi o femeie de origine română

Jurnalistul Radu Moraru a făcut, sâmbătă, o dezvăluire extrem de interesantă. Jurnalistul român susține că a aflat care este numele noului ambasador SUA în România.

Este vorba despre românca Joanna (n.r. – Jenny) Paulson din New York, soția miliardarului Paulson, o familie extrem de apropiată de familia Trump și unii dintre cei mai înfocați susținători și sponsori din campania electorală, scrie Moraru pe Nasul.tv.

Astfel, potrivit renumitului ziarist, pentru prima dată în istorie SUA va avea un ambasador la București de origine română.

Radu Moraru a precizat că a vorbit cu Nelu Bălan, patronul cunoscutului restaurant „Nello” din Manhattan, care este și nașul fetiței lui Joanna.

„Joanna este o femeie de succes, inteligentă, frumoasă și un adevărat patriot. Își iubește țara și îi iubește pe români. Este bogată și a cheltuit sute de milioane de dolari în activități de caritate. Este o persoană incoruptibilă și nu vine în România decât pentru a-și ajuta țara de origine. E un moment de mare fericire pentru România, pentru românii din America și din țară. România merită de mult o asemenea onoare din partea unui Președinte al Statelor Unite ! Sunt foarte fericit!”, i-ar fi declarat Nelu „Nașului”.

Până la această oră, știrea nu a fost confirmată, dar nici infirmată.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri