Europarlamentar britanic: Europenii fără loc de muncă în UK trebuie deportați

Purtătorul de cuvânt al formațiunii britanice UKIP cere guvernului de la londra să deporteze cetățenii europeni de pe teritoriul Marii Britanii în cazul în care aceștia nu au loc de muncă sau sunt persoane fără adăpost a transmis publicația independent.co.uk.

Purtătorul de cuvânt al UKIP, Gerard Batten, a afirmat că aceste categorii de europeni că aceștia trebuie deportate deoarece nu plătesc taxe și ar trebui trimiși în țările lor de origine. Batten a mai spus că trebuie introduse controale stricte. El a criticat o eventuală înțelegere între UE și Marea Britanie cu privire la cetățenii europeni din UK și cetățenii britanici din Europa.

„Guvernul britanic a spus că va garanta drepturile cetățenilor UE, dacă sunt garantate drepturile cetățenilor noștri”, a mai afirmat liderul UKIP. „Deci, spre exemplul, Polonia unde avem aproximativ 30.000 de cetățeni, are aici 900.000 de cetățeni. De ce am face asta?”, s-a întrebat Batten, citat de The Guardian.

El crede că guvernul ar trebui să abordeze lucrurile diferit în funcție de țară. El a adăugat că trebuie expulzați toți cei care nu muncesc, nu plătesc impozite sunt cerșetori sau infractori.

„Cred că este o politică idioată aceea care spune să luăm pe oricine, indiferent de ce valoare poate sau nu produce în țara noastră”, s-a revoltat Batten.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri