Drama unei românce de 49 de ani în Italia. A ieșit să-și ia ceva de mâncare și a fost violată de proprii conaționali

Un român cu  vârstă de 44 de ani, cu antecedente penale, a fost arestat de către poliția  din Riposto în cursul serii 31 martie 2017, după ce a fost surprins timp ce abuza sexual o femeie româncă în vârstă de 49 de ani.

Totul s-a petrecut pe malul mării din localitatea Riposto, provincia Catania acolo unde bărbatul a târât-o pe femeia care lucrează ca și colaboaratoare domestică în localitatea Riposto. Românca tocmai își cumpărase de mâncare și se retrăsese într-un loc mai izolat pentru a putea mânca liniștită. Din păcate pentru ea doi bărbați au observat că se află într-un loc izolat și au atacat-o cu brutalitate, au bătut-o și au obligat-o să întrețină raporturi sexuale.

Profitând de un moment de neatenție al bărbaților femeia a reușit să se elibereze și să iasă în stradă unde a strigat disperată după ajutor. Norocul ei a fost că un echipaj al carabinierilor trecea prin zonă și auzind țipetele femeii au intervenit imediat. Carabinierii au oferit primul ajutor femeii și au pornit apoi în urmărirea celor doi agresori prinzându-l pe unul din ei la mai puțin de 100 de metri de locul atacului.

Românca a fost dusă la spitalul din Acireale, unde a fost diagnosticată cu o fractură craniană și multiple fracturi costale, medicii evalund perioada de recuperare a acesteia la cel puțin 30 de zile.

Între timp polițiștii italieni sunt în căutarea celui de-al doilea agresor care a reușit să scape pentru moment.

Vezi mai jos relatarea din presa italiană:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri