Polemică în Marea Britanie din cauza publicării unui filmuleț care ia la mișto teroriștii

BBC a reușit să provoace o polemică uriașă în mediul online după ce a publicat  un filmuleț în care apar trei femei britanice care poartă o discuție care se vrea ironică, discuție legată noul lor mod de viață  în organizaţia Stat Islamic, după ce s-au căsătorit cu terorişti ISIS. Femeile care apar în filmuleț  se laudă cu noile lor veste sinucigaşe şi se plâng că nu au ce să poarte la următoarea acțiune de  decapitare, informează The Hollywood Reporter, preluat de news.ro.

Intitulat ”Adevăratele soţii ale ISIS/ The Real Housewives of ISIS”, scheciul este o parodie a  celebrului serial de televiziune ”Real Housewives” şi a fost publicat în mediul online, pentru a promova show-ul de satiră ”Revolting”.

Într-una dintre scene, o femeie îşi prezintă noua ei ţinută – o vestă sinucigaşă. ”Arăţi minunat”, îi spune o prietenă, după care se întoarce la cameră şi adaugă: ”Este enormă. Va fi nevoie de foarte mult Semtex (explozibil, n.r.) pentru a o ucide”. Într-o altă scenă, o femeie se plânge că mai sunt doar trei zile până la decapitare şi nu are nicio idee ce va purta la acest eveniment.

Desigur polemicile nu au întârziat să apara și mulți britanici s-au declarat îngroziți de acest tip de umor. Acesta nu este un subiect potrivit pentru o comedie”, a scris un utilizator Twitter. ”Sunt îngrozită că BBC a produs un asemenea show. Este pur şi simplu de prost gust. Este îngrijorător că umorul poate fi asociat cu acţiunile ISIS”, a scris o altă  femeie pe Facebook.

Vezi mai jos filmulețul:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri