Home » Români de pretutindeni » Poliția italiană: O româncă a furat 1 000 de euro din buzunarul unui pensionar de 81 de ani

Poliția italiană: O româncă a furat 1 000 de euro din buzunarul unui pensionar de 81 de ani

Furtul s-a petrecut în dimineața zilei de joi, 15 aprilie 2021, lângă Oficiul Poștal amplasat în Piazza Cesari din Galatina, o localitate situată în provincia Lecce din Puglia. Polițiștii italieni relatează cele întâmplate pe site-ul oficial al instituției prin intermediul unui comunicat de presă.

„Patrula Comisariatului P.S. (Polizia di Stato – n.r.) din Galatina, intervenită la fața locului, a constatat că o tânără cu accent est european, prin mai multe mișcări executive ce făceau parte dintr-un plan criminal, a înșelat un bărbat de 81 de ani și a furat din buzunarul pantalonilor săi suma de 1 000 de euro pe care acesta o scosese cu puțin timp înainte de la un bancomat”, informează polițiștii.

Un martor a urmărit, însă, toată scena de la distanță și a văzut-o inițial pe tânără într-un autoturism Audi cu numere străine în care se aflau alte patru persoane, două femei și doi bărbați. Tânăra a fost descrisă de victimă și de martor ca având în jur de 25 de ani, constituție slabă și păr scurt.

Femeia a coborât din mașina Audi și s-a îndreptat către pensionarul italian, care se afla încă în autoturismul său și pe care a început să-l îmbrățișeze, plimbându-și mâinile peste tot corpul său. Bărbatul a îndepărtat-o, însă, și s-a dus spre ușa de la intrare în Oficiul Poștal, dar femeia l-a ajuns din urmă și, profitând de un moment de neatenție a bătrânului, l-a îmbrățișat din nou.

Pensionarul, deranjat de acest comportament, a început să țipe la ea, atrăgând atenția oamenilor din jur și abia atunci tânăra a decis să plece definitiv. Dar abia când i-a venit rândul la ghișeul poștal a descoperit bătrânul de 81 de ani că-i lipseau banii.

„Aflând cele întâmplate, agenții de poliție au dat în urmărire mașina (în care se afla femeia). În cursul după-amiezii, în jurul orei 16:00, o patrulă de poliție din Lecce a interceptat autoturismul semnalat în via Leopardi, găsind la bord doi bărbați și trei femei, toți de naționalitate română. Descrierea transmisă și ulterioare verificări le-au permis polițiștilor să facă legătura între una dintre cele trei femei, M.S. în vârstă de 27 de ani, și infracțiunea consumată în cursul dimineții la Galatina, denunțând-o în stare de libertate pentru furt agravat. Banii, din nefericire, erau de negăsit”, se mai precizează în încheierea comunicatului.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Ai lucrat în Germania în ultimii patru ani? Vezi aici cum îți poți recupera impozitul pe salariu

La prima vedere, recuperarea surplusului de impozit de la statul german poate părea un procedeu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20