Polițiștii italieni au găsit acasă la o româncă vinul, mărturiile furate de la o mireasă și 365 de grame de cocaină

Doi cetățeni străini, un bărbat tunisian în vârstă de 37 de ani și o femeie româncă de 36 de ani, care locuiau împreună în Livorno, au fost arestați într-un caz cu multiple aspecte. Autoritățile au descoperit că aceștia dețineau o cantitate semnificativă de cocaină și au găsit 24 de sticle de vin de calitate în locuința lor, dintre care o parte erau cadouri furate  de la doi viitori miri.

Evenimentele au avut loc în noaptea de 28 spre 29 septembrie, când agenții Companiei de Carabinieri din Livorno au efectuat reținerea celor doi. Bărbatul tunisian, care avea antecedente penale, a fost identificat în centrul orașului, în timp ce interacționa cu doi compatrioți. Atunci când carabinierii s-au apropiat, cei trei au încercat să fugă, dar au fost capturați. Deși inițial percheziția corporală nu a dezvăluit nicio activitate ilegală, polițiștii au continuat să investigheze prezența bărbatului în zonă din cauza circumstanțelor suspecte și a tentativei de evadare.

Tunisianul a negat că locuiește în Livorno, însă poliția a identificat rapid apartamentul unde locuia împreună cu femeia româncă în vârstă de 36 de ani. O percheziție în locuință a condus la descoperirea a 365 de grame de cocaină ascunse în dormitor. Deși femeia a negat că știa despre existența drogurilor, investigația poliției a arătat că sertarul în care acestea erau ascunse era folosit de ambii locatari și conținea, de asemenea, o sumă de bani. În plus, în alte două locuri din dormitor s-au găsit 8.630 de euro în bancnote de diferite valori. În cadrul aceleiași percheziții, au fost descoperite și 53 de grame de hașiș, precum și trei cântare electronice de precizie într-o altă încăpere a casei.

În locuința lor, au fost găsite și 24 de sticle de vin prețios, inclusiv unele de la Labronico, precum și șampanie. Cinci sticle de vin francez erau legate cu confetti și fuseseră achiziționate ca daruri pentru o nuntă. Poliția a investigat achiziționarea acestor băuturi și a contactat viitoarea mireasă, care a confirmat că marturiile de nuntă au fost furate, împreună cu cadouri și vinuri.

Atât femeia româncă, cât și partenerul ei de viață au fost arestați și duși la secție. După finalizarea procedurilor judiciare, femeia a fost plasată sub arest la domiciliu, fiind acuzată de deținerea de substanțe stupefiante în scopul traficului și primirea de bunuri furate. Bărbatul tunisian în vârstă de 37 de ani a fost arestat și închis.

Această anchetă complexă a scos la iveală o serie de infracțiuni, inclusiv posesia de droguri și furtul de bunuri, iar autoritățile continuă să investigheze cazul în detaliu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri