Poșta italiană caută noi angajați în toată țara. Condițiile de angajare, făcute publice

Poșta italiană caută noi angajați în toată țara. Condițiile de angajare, făcute publice și au fost publicate de presa din peninsula

Pentru a obține un post de poștaș în Italia, trebuie să îndepliniți anumite cerințe și să parcurgeți un proces de selecție. Iată pașii și cerințele principale:

  1. Educație: Aveți nevoie de o diplomă de liceu cu o notă minimă de 70/100 sau o diplomă de licență, chiar și de trei ani, cu o notă minimă de 102/110. Acesta este primul pas esențial pentru a vă califica pentru selecția postului de poștaș.
  2. Permis de conducere: Trebuie să posedați un permis de conducere valabil potrivit pentru vehiculele utilizate în livrarea poștei. De obicei, acesta este permisul de categoria B, care vă permite să conduceți autovehicule necesare pentru acest tip de muncă.
  3. Documente adecvate: Va trebui să prezentați documente care atestă calificările dumneavoastră în momentul aplicării pentru Poșta Italiană.
  4. Alegerea regiunii și provinciei: Poșta Italiană va decide în ce regiuni și provincii sunt necesari poștași, în funcție de cerințele lor. În timpul procesului de aplicare, puteți specifica o zonă teritorială de preferință unde doriți să lucrați.
  5. Tipul contractului: Compania oferă de obicei contracte de muncă pe perioadă determinată, în funcție de necesitățile lor specifice. Nu este necesară deținerea unor cunoștințe specializate.
  6. Procesul de selecție: Acesta implică completarea unei cereri și trecerea unui test de aptitudini. Candidații care trec cu succes această fază vor fi contactați de Poșta Italiană pentru a continua procesul de selecție, care include un test practic pentru conducerea vehiculului (efectuat pe un autovehicul de 125 cmc încărcat cu colete poștale) și un interviu. Pentru a fi angajat, trebuie să treceți și testul practic pentru conducerea motocicletei, care este o cerință esențială.

În general, acestea sunt pașii și cerințele principale pentru a obține un post de poștaș în Italia. Este important să respectați termenele și cerințele specifice stabilite de Poșta Italiană pentru selecție. Pentru mai multe informatii intrati pe pagina de internet a Postei Italiene.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri