Premieră mondială. Un român a sărit cu parașuta și a cântat la vioară în aer – vezi foto-video

Un interpret de muzică populară a filmat videoclipul unei melodii în condiții incredibile. Acesta a sărit cu parașuta și, în premieră mondială, a cântat la vioară în aer. Prin acest demers, artistul şi-a propus să facă cunoscut Maramureşul în întreaga lume.

Vasilică Godja, zis „Vasilică Ceteraşul”, şi-a lansat joi videoclipul „Back to Maramu”. Vasilică Godja a cântat la vioară la peste 3.000 de metri altitudine. „Am încercat cu vioara tot ce se putea. Sau cel puţin credeam că le-am făcut pe toate. Am vrut să mă autodepăşesc. Să-mi demonstrez în primul rând mie că măiestria nu are limite şi că sunt în stare să cânt la câteva mii de metri în aer”, a declarat artistul.

Practic, acesta a sărit cu paraşuta în timp ce a cântat preţ de câteva minute la vioară. Imaginile filmate sunt o premieră pentru România şi au ajuns la Guiness Book, care va trimite la Aerodromul de la Luncani o echipă pentru a omologa reuşita cântăreţului. 

blank

Filmările au durat patru zile şi au avut loc în Onceşti, satul natal al artistului, la Sub Cetate la Matei, singurul muzeu al satului locuit din România, la Sighetul Marmaţiei, la Aerodromul din Luncani, dar şi pe Aeroportul din Băneasa, într-un avion de lux.

blank

A fost pentru prima dată când am zburat şi mi-a fost destul de frică, trebuie să recunosc. Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns la sol a fost să o privesc pe Mihaela, regizorul videoclipului. Mă rugam în gând să iasă totul perfect, să nu fiu nevoit să fac vreo dublă”, a mai spus artistul. 

blank

Nu a mai zburat nimeni în timp ce cânta la vioară. S-a încercat ceva deosebit pentru a atrage oamenii către muzica populară. Încercăm prin acest videoclip să promovăm satul românesc”, a declarat Mihaela Andoni, unul dintre regizorii din nouă garda, laureată internaţional pentru filmele sale.

blank

Vasilică Godja şi-a propus să facă cunoscut Maramureşul în întreagă lume.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri