The Belfast Telegraph: Românul care cântă colinde pentru trecători este senzațional

Un român a devenit atracția Pieții Corn, din Belfast, grație entuziasmului cu care cântă colinde internaționale pentru toată lumea și serenadelor pe care le dedică trecătoarelor. Publicația The Belfast Telegraph îl califică pe român ca fiind “senzațional”, scriu cei de la Ziare.com.

Carlos Aflat, în vârstă de 45 de ani, cântă cu mult entuziasm colinde internaționale pentru toată lumea, însă este cel mai fericit când doamnele îi oferă, în schimb, câte un zâmbet.
“E minunat. Oamenii sunt fericiti. Iubesc Belfastul, intotdeauna l-am iubit datorita multimii de femei frumoase – imi zambesc, sunt asa de dragute cu mine, si imi pun si ceva bani”, declara românul, citat de The Belfast Telegraph.
Românul a cântat și anul trecut pe străzile Belfastului, însă admite ca nu s-a bucurat de asa de mult succes. Acum, insa, si-a schimbat stilul de a canta si se afla pe drumul cel bun.
“Banii nu reprezinta prioritatea mea, chiar daca recunosc ca imi trebuie mai multi bani. Am nevoie de zambetele lor, iar ele imi zambesc. Am tot ce imi doresc. Ele imi zambesc, eu sunt entuziasmat”, declara romanul care isi insoteste “serenadele” cu gesturi mari si un zambet larg.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri