Prima mișcare a lui Donald Trump este împotriva homosexualilor

Donald Trump pare că vrea să-şi îndeplinească toate promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală. Al 45-lea preşedinte american a luat o decizie dură imediat după ce a ajuns la Casa Albă. Fostul magnat a decis scoaterea de pe site-ul oficial al Casei Albe a paginii dedicate LGTB.

Au fost excluse şi paginile legate de personalul administraţiei Obama şi de politicile iniţiate de fostul preşedinte. Printre aceste pagini se numără şi cea dedicată minorităţilor sexuale. De asemenea, contul oficial de Twitter al Casei Albe şi-a schimbat utilizatorul, iar Donald Trump poate începe să posteze mesaje sub pseudonimul Potus (acronimul de la President of the United States).

Modificarea site-ului Casei Albe este însă reprezentativă pentru diferenţele dintre actualul şi fostul preşedinte al SUA, notează publicaţia citată. Iar pentru susţinătorii politicilor împotriva încălzirii globale această schimbare reprezintă primul semn concret că Trump rămâne, la fel ca şi în campania electorală, sceptic cu privire la realitatea schimbărilor climatice provocate de activitatea umană şi, în acelaşi timp, hotărât să blocheze politicile menite să stopeze acest proces, conform Agerpres.

Unii oameni de ştiinţă americani se tem că noul preşedinte al SUA nu se va opri doar la ştergerea menţiunilor legate de schimbările climatice de pe site-ul Casei Albe ci ar putea decide şi ştergerea datelor legate de acest proces de pe toate serverele federale. Guvernul SUA dispune de cea mai importantă bază de date cu privire la încălzirea globală din lume, iar oamenii de ştiinţă se tem că aceste date vor fi şterse în timpul administraţiei Trump.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri