Tragedie azi noapte în Italia! Cel puțin 16 minori morți într-un accident

Accident înfiorător petrecut azi noapte în Italia, accident în care a fost implicat un autocar plin cu adolescenți. Un autocar care transporta elevi din Ungaria  a lovit puternic pilonul unui pod şi a luat foc în nordul Italiei, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, au anunţat Pompierii.

Mai multe persoane au murit, relatează La Repubblica care la ora 9.00 ora Italiei vorbește de cel puțin 16 morți în acest groanic accident.

Potrivit primelor informaţii, în urma impactului violent, o parte dintre cei aflaţi în vehicul au fost aruncaţi afară, în timp ce alţii au rămas blocaţi în autocarul care a luat foc.

16 cadavre au fost recuperate deocamdată, dar bilanţul ar putea creşte, scrie Corriere della Sera. La bordul vehiculului, care a lovit un pilon, se aflau circa 40 de oameni, conform unor surse și aproximativ 55 conform LA Repubblica. . Cei aflaţi la bord aveau între 14 şi 18 ani şi se întorceau din Franţa spre Ungaria, via Italia, atunci când a avut loc accidentul, în apropiere de oraşul Verona.

Vezi aici știrea din presa italiană:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri