Româncă de 28 de ani s-a stins singură, pe un pat de spital din străinătate

O tragedie petrecută în familia unui pictor român din Botoșani impresionează iarăși opinia publică din România după ce ziarul Adevărul a publicat zilele trecute povestea unei tinere de 28 de ani care s-a stins în urmă cu două  săptămâni pe patul unui spital din Germania.

Andreea Hăisan, o stewardesă de 28 de ani care a lucrat la o puternică companie aeriană din Emiratele Arabe s-a îmbolnăvit acum un an de o teribilă boală. Tânăra s-a luptat cu boala un an de zile și din păcate, la puțin timp după anul nou s-a stins în Germania. Un an de zile de chin atât pentru ea cât și pentru familia din Botoșani, în care s-au cheltuit extrem de mulți bani prin spitalele din străinătate și în care orice secundă câștigată în lupta cu boala a contat.

Deja din luna decembrie, într-unul din atelierele de pictură ale Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, tatăl tinerei Valentin Hăisan ținea o lumânare aprinsă în fața pozei fetei sale. Colegii nu au știut motivul acestui gest deoarece pictorul și-a ținut durerea în el și nu a povestit nimănui drama prin care trecea.

„În luna decembrie a şi cerut două-trei zile să-şi vadă fiica. Niciun coleg nu ştia ce dramă se petrece în familie pentru ca în câteva zile să aflăm că fata lui cea mare în vârstă de 28 de ani a decedat la Koln în urma unei boli incurabile. Era un copil deosebit”, – a declarat pentru ziarul Adevărul, directorul teatrului din Botoșani, Trăian Apetrei.

Din păcate pe lângă drama pierderii propriei fiice pictorul din Botoșani s-a confruntat și cu problema pe care o întâmpină aproape toate familiile de români care își pierd rudele în străinătate. Costurile repatrierii trupului tinerei decedate au fost imense și atât colegii din teatru cât și mai mulți români cu suflet din Botoșani au strâns mână de la mână pentru a îl ajuta pe tatăl îndurerat să-și aducă fata acasă și a o îngropa creștinește.

Vezi mai jos povestea tinerei publicată de Adevărul.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri