Procurorii italieni îl urmăresc pe manelistul Florin Salam

Florin Salam duce o viata de rege in Italia, acolo unde se afla in turneu. El a luat-o cu el si pe printesa Roxana.

Roxana Dobre il insoteste pe Florin in turneul european care a inceput saptamana trecuta in Italia. Dupa spectacolul de la Roma, cei doi s-au relaxat cateva zile pe malul marii iar acum au mers la Brescia, pentru un alt concert.

Aici, cei doi au avut parte de un tratament special din partea organizatorilor. Florin si Roxana au venit intr-o limuzina alba, precum vedetele de la Hollywood. Totul pentru ca regele manelelor sa aiba parte de o intoarcere triumfala pe scena.

Succesul lui Salam a fost umbrit, insa, de un scandal izbucnit chiar zilele acestea in Peninsula. Jurnalistii italieni au scris ca Florin Salam si alti manelisti romani au fost folositi in trecut drept paravan pentru mafiotii care colectau taxe de protectie la Torino. Conform presei italiene, Salam primea mii de euro pe dedicatii, bani care reprezentau de fapt taxele de protectie. Dupa concert, acesta mergea si ii preda mafiotilor romani care erau si patroni ai localului unde se desfasura concertul.

Procurorii italieni ar putea sa emita in zilele urmatoare un mandat pe numele lui Florin Salam, in cazul in care se va dovedi ca ar putea sa dea informatii despre cum era organizata mafia romanilor din Italia.(wowbiz.ro)

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri