Home » Români de pretutindeni » Prostituată română în Germania: ”Vreau să pot să muncesc! N-am mai făcut nimic de 5 luni”

Prostituată română în Germania: ”Vreau să pot să muncesc! N-am mai făcut nimic de 5 luni”

Elena e printre ”muncitoarele” din industria sexului care a participat activ la protestele din Germania din ultimele zile. Bordelurile au fost închise încă din martie din cauza crizei sanitare provocate de coronavirus. Elena și colegele sale se plâng că nu mai pot să își asigure nici măcar mâncarea de zi cu zi, relatează presa germană citată de publicația Ziarul Românesc.

Elena e angajata unui bordel mare din Koln. A venit în Germania acum 2 ani și jumătate. Și-a lăsat fiica, pe Natalia, împreună cu părinții. Elena spune că a intrat în bordel pentru a-și ajuta fiica să aibă o viață mai bună și pentru a-și susține mama bolnavă.

”Iubesc să muncesc în bordel”, a spus Elena pentru Deutsche Welle. ”Vreau să pot să muncesc! N-am mai făcut nimic de 5 luni”, li s-a plâns femeia jurnaliștilor germani.

Aproximativ 65% dintre cei 400 000 de angajați ai bordelurilor din Germania sunt imigranți. Cele mai multe femei vin din Europa de Est, din România și Bulgaria.

Elena spune că a ajuns să ceară ea bani de acasă pentru a putea supraviețui. ”Cheltuiesc doar pe mâncare între 20 și 50 de euro pe săptămâna, restul îi țîn pentru chirie. Nu mai am bani pentru nimic altceva, așa că timpul liber mi-l petrec în parc”, spune femeia, care predinde că a încercat să se angajeze că menajeră, însă n-a fost acceptată.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia prelungește carantina pentru persoanele care vin din România

Italia extinde obligaţia de izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din România şi Bulgaria. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20