Home » Români de pretutindeni » Român de 42 de ani mort în Italia după ce a încercat sa-și salveze câinele

Român de 42 de ani mort în Italia după ce a încercat sa-și salveze câinele

Un român în vârstă de 42 de ani a murit la Piacenza (Emilia-Romagna), în după amiaza zilei de duminică, 9 august, la scurt timp după ce s-a aruncat în râul Po pentru a-și salva câinele luat de ape.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 17:30, în zona podului feroviar, scrie Piacenza Sera. Bărbatul român împreună cu soția și câinele lor făceau o plimbare pe malul râului când, în mod imprevizibil, câinele a căzut în apă și a fost luat de curent.

Stăpânul lui nu a stat mult pe gânduri și s-a aruncat după el numai că, odată ajuns în apele râului, conaționalul nostru a început să dea semne că se află în dificultate. Proprietarul unei bărci private, martor la întreaga scenă, s-a grăbit să ajungă și să îl salveze pe bărbatul român și, cu ajutorul altor persoane, l-a scos imediat la mal.

A fost chemată salvarea. Personalul medical a trebuit să-i aplice bărbatului manevrele de resuscitare deoarece, între timp, își pierduse cunoștința. A fost transportat de urgență la Spitalul Guglielmo da Saliceto din Piacenza, dar la scurt timp inima lui a cedat și viața nu i-a mai putut fi salvată.

Pe malul râului unde a avut loc tragedia s-au prezentat și carabinierii pentru a verifica dinamica incidentului. Câinele românului nostru a fost scos în viață din apă și se află în afara oricărui pericol.

Foto articol: Il Piacenza
Video: Libertà – Il quotidiano di Piacenza

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia prelungește carantina pentru persoanele care vin din România

Italia extinde obligaţia de izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din România şi Bulgaria. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20