PSD a lansat o petiție online pentru a demonstra sprijinul acordat de români Guvernului Grindeanu

După anunţul lui Liviu Dragnea de ieri, prin care liderul PSD a anunțat că nu se va organiza o contra manifestație ci o strângere de semnături, în spațiul virtual  a început să circule o petiţie online care se numește “Susţinem Guvernul Grindeanu”,. Ziarul Adevărul susține că această petiție este distribuită masiv de liderii PSD. Până la ora transmiterii acestei ştiri, petiţia aproximativ 1500 de semnatari.

“PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției.

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc.

Împreună îndrăznim să credem în România!”, se arată în textul petiţiei online.

Rămâne de văzut câți români vor semna această petiție. Vezi aici petiția online. 

Vă reamintim că ieri Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au susținut o conferință de presă în care au afirmat că Guvernul va merge mai departe cu toate proiectele asumate, inclusiv cu ordonanțele de urgență care sunt atât de contestate în acest moment.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri