PSD-ista care a sugerat că protestatarii sunt conduși de diavol a fost recompensată de guvernul Grindeanu

Guvernul condus de  Sorin Grindeanu a aprobat o nouă numire a unui om extrem de controversat într-o funcţie cheie. Executivul a aprobat participarea Mariei-Manuela Catrina, secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” (CNPR). Totul s-a decis printr-um memorandum de la Palatul Victoria, a relatat în weekend  mediafax.

Dar cine este Maria Manuela Catrina? Aceasta este preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD şi a fost numită pe 10 februarie de premierul Sorin Grindeanu în funcţia de secretar de stat la MCSI. Catrina a sârnit extrem de multe controversa şi a scos din sărite sute de mii de oameni după ce a distribuit pe pagina sa de Facebook o imagine cu protestul din Piaţa Victoriei, cu două artere de circulaţie luminate, interpretând că acolo ar fi imaginea diavolului.

„O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e Duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris pe Facebook Maria-Manuela Catrina, alături de un citat din Biblie şi o imagine de la protestele din Piaţa Victoriei, lăsând să se înţeleagă că vede coarnele diavolului în fotografia făcută mulţimii de protestatari. Ulterior, Maria-Manuela Catrina a şters această postare de pe Facebook.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri