Presa britanică prezintă un grup de cerșetori români din UK care se duc la cerșit ca la un job normal. 8 ore de muncă

Cotidianul Daily Mail pare decis să taxeze orice gest nelalocul lui făcut de românii care se află în Marea Britanie. Mai mulți cerșetori români au creat din activitatea lor o slujbă profitabilă în orașul universitar Cambridge, a transmis ieri Daily Mail.

Ancheta jurnaliștilor britanici, susținută de imagini video, arată cum cei trei își lasă mașina cu numere românești într-o parcare, la o milă de locul în care cerșesc. Asta se întâmplă la ora 9.00. Cei de la Daily Mail i-au urmărit și au văzut că tichetul de parcare este plătit până la ora 17.00, așadar opt ore de muncă pentru cerșetori, la fel care oricare alt angajat.

Cum acționează cerșetorii români de profesie în Marea Britanie.

Șoferul grupului de cerșetori a început să se sprijine într-o cârjă de copil atunci când a coborât din mașină, un altul pretinde că nu are o mână.

Întrebat fiind dacă este o persoană fără adăpost, șoferul a răspuns prima dată că nu știe engleză și că este italian. Apoi a confirmat că a condus în mașina, dar că handicapul său nu îl împiedică să folosească  un autoturism.

O femeie, voluntar la Crucea Roșie a spus că a fost agasată de cel cu cârja de mai multe ori. Potrivit acesteia omul vorbește engleză, întrucât a înjurat-o atunci când nu a vrut să îi dea bani.

Rețea românească de prostituție din Marea Britanie. Peștii încasau 500.000 de lire anual

Locuitorii din zonă spun că i-au văzut pe cei trei de mai multe zile și că se îndoiesc că ar fi oameni fără adăpost: „NU am crezut niciodată că sunt fără adăpost, am văzut cum ies din mașină și apoi merg pe jos până la locul unde cerșesc. Nu există rute de autobuz în zonă, un om cu o cârjă de copil nu poate să meargă prea departe dacă are un handicap”.

Vezi mai jos articolul și reportajul video făcut de cei de la Daily Mail:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri