Regina Marii Britanii aruncată în lupta pentru ieșirea Marii Britanii din UE

Cu doar câteva ore înainte de referendumul de pe 23 iunie presa britanică o aruncă în luptă pe Regina Elisabeta în încercarea de a da câștig de cauză, de această dată, taberei care susține ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Chiar dacă Regina Marii Britanii nu interferează cu viața politică, ziarul The Telegraph a prezentat ieri o declarație a biografului oficial al reginei, Robert Lacey care a susținut că aceasta i-a rugat , într-o conversație privată, pe invitații la un dineu oficial, să-i dea trei motive pentru care Regatul Unit ar trebui să rămână în Uniunea Europeană.  Conform publicației mai sus citate, biograful oficial al reginei ar fi sugerat în acest fel că regina ar fi susținătoarea ieșirii Marii Britanii din UE.

Chiar dacă casa regală britanică nu a confirmat în nici un fel această speculație și surse regale au sugerat că a fost vorba de o simplă întrebare și în nici un caz de o declarație de susținere a BREXIT-ului, ziarul The SUN a folosit astăzi pe prima pagină poza reginei însoțită de propoziția : Dați-mi trei motive pentru care marea Britanie ar trebui să rămână în UE!

Nu este prima oara când The Sun încearcă să folosescă imaginea reginei pentru a susține BREXITUL, luna trecută casa regală fiind nevoită să dezmintă o informație conform căreia regina s-a plâns despre poziția Uniunii Europene lui Nick Clegg și drept urmare ar fi susținut ieșirea UK din UE.

Vezi mai jos modul în care tabloidul britanic a folosit imaginea reginei pentru a convinge alegătorii britanici să voteze în favoarea ieșirii din UE.

the sun regina

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri