Român de 44 de ani, dispărut în Germania. Ioan venise la muncă în urmă cu doar câteva săptămâni

Un muncitor român, în vârstă de 44 de ani, este căutat de poliția germană. Bărbatul a fost văzut ultima dată duminică, 30 octombrie, în Kassel-Niederzwehren (Hessa), unde era cazat. Întrucât colegii săi nu l-au mai putut contacta de atunci, l-au semnalat ca dispărut la poliție două zile mai târziu.

Potrivit unui comunicat al autorităților, Ioan B. plecase la muncă în Germania de doar câteva săptămâni. Conform informațiilor de la colegii săi, vorbește numai românește și este foarte introvertit. Întrucât investigațiile polițiștilor germani nu au putut deocamdată duce la găsirea lui nici în țara natală, oamenii legii cer acum ajutor populației.

Ioan are aproximativ 1,60 metri înălțime, este slab și are părul castaniu închis. La momentul dispariției, purta un hanorac alb, pantaloni de lucru de culoare închisă și pantofi de culoare neagră.

Martorii care pot oferi informații despre locul unde se află bărbatul de 44 de ani sunt rugați să contacteze poliția din Kassel la 0561-9100 sau orice altă secție de poliție.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri