Român din Italia, mort după ce a încercat să intre în casă cățărându-se pe balcon

Lucian Ciobanu, un muncitor român în vârstă de 43 de ani, și-a pierdut viața în mod tragic joi seara, în localitatea Marcellina din regiunea metropolitană a Romei, capitala Italiei. Românul, stabilit în Italia de mai mulți ani, a căzut de la o înălțime de doisprezece metri într-un eveniment tragic ce a avut loc într-un bloc de pe via Oberdan, unde locuia la etajul doi.

Fratele său a descoperit corpul neînsuflețit al conaționalului și, cu toate eforturile echipelor de salvare chemate la fața locului, nu s-a putut face altceva decât să constate decesul. Carabinierii din Marcellina au intervenit rapid și au reconstituit circumstanțele incidentului.

Se pare că Lucian a uitat cheile în apartament și, în încercarea de a intra, a încercat să se cățăre pe balcon. Aplecându-se de la o fereastră a casei scării în încercarea de a ajunge la propriul balcon, a căzut de la o înălțime de doisprezece metri.

Nu este clar dacă Lucian a mai încercat anterior o astfel de manevră, însă este cert că, în căutarea unui punct stabil de sprijin, a suferit tragicul accident. Fratele său, Ciprian, profund afectat de tragedie, a transmis un mesaj emoționant: „Drag frate, să te lumineze lumina infinită pentru totdeauna”.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri