Îngrijitoare din Italia, acuzată de soț că se culcă cu bătrânul asistat. Bărbatul i-a interzis să mai muncească

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Italia, acuzat de violență în familie, a fost deferit justiției de către judecătorul Vincenzo Landolfi, la solicitarea procurorului Maria Gabriella Di Lauro, conform informațiilor furnizate de publicația Otto Pagine.

Faptele incriminate s-au petrecut în localitatea Bonito, din provincia Avellino din regiunea Campania, unde soția și copiii săi au fost victime ale comportamentului abuziv al acestuia.

Sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, individul, apărat de avocatul Mario Cecere, este acuzat că ar fi exercitat abuzuri verbale și fizice asupra soției și copiilor săi.

Se pare că violența fizică a fost aplicată de fiecare dată când apărea o discuție, chiar și în cazul motivelor minore. De asemenea, el i-a interzis soției să lucreze și a formulat acuzații nefondate cu privire la presupuse relații intime ale acesteia cu bătrânul pentru care lucra ca badantă.

Lista abuzurilor include amenințări cu moartea, în cazul în care ar fi fost denunțat la autorități, și agresiuni îndreptate împotriva copiilor.

Soția a fost forțată să întrețină relații intime cu soțul ei, iar în caz de refuz, acesta recurgea la violențe asupra ei, împingând-o pe pat și abuzând-o în mod agresiv.

Procesul este programat să înceapă la data de 13 februarie 2024, iar părțile civile vor fi reprezentate de avocații Giovanni Antonio Terrazzano, Orietta Cirillo și Pasqualina Barbiero.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri