O româncă din Italia și-a mușcat partenerul de ureche și i-a smuls o bucată din aceasta

O seară care trebuia să fie romantică pentru un cuplu de români în vârstă de 40 de ani în centrul orașului Ariccia, aproape de Roma, s-a transformat într-un incident violent, conform relatărilor de la Zoom24.

După o cină într-un restaurant local, cei doi au decis să se plimbe prin centrul orașului. În jurul orei 22:00, o discuție între ei a escaladat rapid, ajungând la tonuri tot mai aprinse. Ambii păreau să fie sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise.

Când au ajuns pe corso Gramsci, aproape de piazza Frasconi, cearta a devenit o altercație fizică violentă. Se pare că femeia a fost prima care a sărit la bătaie, lovindu-și partenerul cu pumnii și picioarele.

Într-un moment de furie extremă, ea l-a mușcat puternic de urechea dreaptă, reușind chiar să-i desprindă o parte din aceasta. Bărbatul a căzut inconștient pe stradă, pierzând mult sânge și lovindu-se la cap.

Martorii evenimentului au sunat imediat după ajutor, iar bărbatul a fost asistat de echipajul medical și transportat la spitalul „dei Castelli”. Medicii au reușit să-i coase rana și chiar să-i reatașeze partea de ureche desprinsă.

Femeia a fost dusă la secția de poliție pentru identificare. Cu toate acestea, conform „Legii Cartabia”, nu s-a putut face o plângere oficială împotriva ei, deoarece doar victima ar putea depune o plângere. Se pare, totuși, că bărbatul a ales să nu întreprindă acțiuni legale împotriva partenerei sale.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri