Un român din Italia i-a interzis soției timp de 8 ani să se vadă cu sora ei. Credea că îl înșeală cu cumnatul

Un cetățean român în vârstă de 40 de ani, rezident în Bagnacavallo, provincia Ravenna, regiunea Emilia-Romagna din Italia, se află în fața instanței, fiind acuzat de rele tratamente aplicate soției sale. Cazul a fost adus în atenția publică după ce soția sa a depus o plângere și participă la proces în calitate de parte civilă, avându-l pe avocatul Andrea Valentinotti drept reprezentant. Inculpatul este apărat de avocatul Giorgio Vantaggiato relatează Il Resto del Carlino.

Cei doi soți, care sunt în proces de separare, s-au căsătorit în 2005, iar din acea perioadă, bărbatul a manifestat un comportament ostil față de soție, având suspiciuni că ar fi înșelat. În sala de judecată, victima a povestit că soțul i-a interzis să-și vadă sora timp de aproximativ opt ani, bănuind că ar avea o relație cu soțul acesteia, cumnatul său, chiar dacă cele două femei lucrau împreună.

Femeia a relatat că soțul ei a impus această interdicție chiar și în mediul de muncă, refuzând să o salute pe sora sa. De-a lungul anilor, aceasta a fost supusă unor abuzuri psihologice, inclusiv amenințări și insulte, chiar și în prezența copiilor lor.

Singurul incident fizic a avut loc în contextul în care bărbatul a acuzat-o pe soție de tăierea anvelopelor mașinii, învinuindu-și cumnatul pentru acest gest. Gelozia excesivă a escaladat într-o agresiune fizică în acea situație specifică.

Femeia a relatat și că, în ciuda problemelor grave de sănătate ale soțului său, ea a încercat să îl susțină, dar gelozia acestuia s-a intensificat. În cele din urmă, ea a decis să se separe de el și l-a denunțat la carabinieri la sfârșitul anului 2021.

La proces, au depus mărturie și sora soției, care a confirmat evenimentele, precum și o colegă de-a lor de la asociația Demetra din Lugo, care sprijină victimele violenței domestice. Colega a relatat că, în 2021, soția i-a povestit în lacrimi despre coșmarul domestic pe care îl trăia.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri