Român din Italia, oprit pe autostradă să ajute o familie, ucis de un camion. Iosif lasă în urmă doi copii

Vasile Iosif, un român în vârstă de 41 de ani, angajat al companiei De Zottis din provincia italiană Treviso, in Veneto, a murit în mod tragic marți, 18 iunie 2024, după ce a fost lovit de un camion pe autostrada A27, în zona Fadalto, lângă Vittorio Veneto.

Conaționalul nostru, care era rezident în Breda di Piave, aceeași provincie menționată mai sus, s-a oprit pe banda de urgență pentru a ajuta o familie din Belluno, al cărei autoturism se defectase.

După ce și-a parcat mașina în spatele vehiculului avariat și a aprins luminile de avarie, Iosif a început să semnalizeze prezența vehiculului oprit.

Din nefericire, un camion condus de T.A., un șofer de 55 de ani din Pesaro Urbino, nu l-a observat și l-a lovit pe șoferul român în plin.

Impactul a fost fatal, acesta fiind aruncat și târât pe o distanță considerabilă, leziunile grave provocându-i decesul pe loc.

Personalul medical de pe ambulanță a constatat decesul, iar agenții de la poliția rutieră au intervenit pentru a efectua investigațiile necesare.

Traficul pe autostrada A27 a fost sever afectat, circulația fiind redusă la o singură bandă pentru o perioadă semnificativă.

Parchetul din Treviso a deschis o anchetă pentru omor din culpă. Vehiculele implicate au fost puse sub sechestru, iar din analiza tahografului digital al camionului au reieșit nereguli privind timpii de conducere.

Șoferul camionului, care a fost testat negativ pentru alcool, s-a supus voluntar și unui test de sânge pentru a verifica prezența eventualelor substanțe interzise.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri