Român din Italia, tată a doi copii mort în urma unui tragic accident rutier. S-a izbit cu mașina de un camion

În seara zilei de 17 octombrie 2023, s-a produs un tragic accident rutier pe strada statală 460, între localitățile Cuorgnè și Pont Canavese, în provincia Torino din regiunea Piemont, Italia, care a dus la pierderea vieții unui bărbat român, tată a doi copii.

Conform informațiilor furnizate de publicația locală Quotidiano del Canavese, victima, identificată drept Cristian Alăzăroaie, avea 41 de ani și era rezident de mulți ani în localitatea Locana din provincia Torino. Acolo, el locuia alături de soție și cei doi copii ai lor, ocupându-se de lucrări în domeniul construcțiilor.

Evenimentul tragic s-a produs în jurul orei 19:30 când Cristian, aflat la volanul propriului său autoturism de marcă Volkswagen Sharan, se deplasa spre Locana și a intrat în coliziune violentă cu un camion care circula în direcția opusă. Impactul a fost devastator, iar bărbatul român a pierdut viața pe loc. Echipa medicală de pe ambulanță care a sosit la fața locului a constatat că inima bărbatului încetase să mai bată, iar orice intervenție a fost zadarnică.

Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: quotidianocanavese.it.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri