Un român s-a dus cu taxiul până în Austria ca să-și pedepsească iubita care l-a părăsit pentru altul

Un român în vârstă de 31 de ani a fost arestat în Austria sub acuzația de tentativă de omor, după ce a atacat cu un cuțit și a strâns de gât cu o curea noul partener al fostei sale iubite, tot o româncă de 27 de ani.

Femeia, care lucra la o fermă agricolă din Puch, lângă Weiz, în partea estică a statului Stiria, l-a sunat pe fostul său iubit, care rămăsese în România, sâmbăta trecută dimineața, și i-a comunicat că relația lor s-a încheiat, deoarece ea și-a găsit pe altcineva. Furios, bărbatul a comandat un taxi și s-a îndreptat spre Austria, având un cuțit cu o lamă lungă de 30 de centimetri în bagaj, cu gândul de a se răzbuna informează Die Presse.

După aproximativ 7 ore de călătorie, a ajuns la ferma „Apfeldorf” unde lucra femeia și a încercat să intre forțat în casă, amenințând că îl va omorî pe noul partener, conform relatărilor lui Die Presse. Deoarece nu a reușit să intre în casă, bărbatul și-a descărcat furia asupra mașinii parcate în fața fermei, distrugând-o.

În cele din urmă, noul partener, în vârstă de 32 de ani, a ieșit din casă, iar între cei doi a izbucnit o încăierare. În timpul confruntării, femeia a suferit un atac de panică și a căzut. Când noul partener a încercat să o ajute, rivalul său l-a atacat și l-a strangulat cu o curea. Colegii cuplului au intervenit și au sunat la poliție.

Când ofițerii au ajuns la fața locului, agresorul nu mai avea cuțitul asupra sa, deoarece îl aruncase într-un tufiș. Totuși, cuțitul a fost găsit ulterior de un câine polițist. La secția de poliție, bărbatul venit din România a recunoscut că a manifestat agresiune, dar susține că nu a avut intenția să provoace rău, că doar a distrus mașina rivalului său și că, de fapt, cuțitul nu îi aparținea, ci l-a luat de la taximetristul care l-a adus în Austria. Bărbatul a fost arestat și transferat la închisoarea Graz-Jakomini.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri