Român din Spania, arestat după ce a încercat să arunce un polițist pe șinele de metrou

Incident șocant într-o stație de metrou din Spania. Un român de 30 de ani a fost arestat, după ce a provocat spaimă printre călătorii care se aflau în același vagon cu ei. Când polițiștii au vrut să-l imobilizeze, bărbatul ar fi încercat să-l arunce pe unul dintre agenți pe șine, transmite Observator.

Bărbatul de 30 de ani s-a urcat în metrou și ar fi început să lovească tot ce-i stătea în cale fără niciun motiv, astfel atrăgând atenția autorităților, potrivit Stiridiaspora.ro.

Un polițist care se afla la fața locului a sesizat comportamentul bărbatului și l-a confruntat încercând să discute civilizat cu el și eventual să-l calmeze. În acel moment, un agent de pază, care nu era în timpul serviciului, l-a ajutat pe polițist, însă fără folos.  Românul ar fi încercat să-l împingă pe polițist pe șinele de tren

Când au coborât cu toții pe peron, românul a încercat să-l împingă în repetate rânduri pe polițist pe șinele de tren, care la acea oră ar fi putut trece oricând, din cauza programului aglomerat. Apoi l-ar fi lovit în repetae rânduri și a încercat să fugă de la fața locului.

Polițistul s-a ales cu fracturi osoase la nivelul feței

Românul a fost prins în cele din urmă, de polițist, agentul de pază care nu era în timpul serviciului și un alt agent de pază care lucra în zona indicată și a venit în ajutor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri