româncă, mamă a doi copii, condamnată în Italia pentru că și-a adus copii în România fără acceptul soțului

În Italia, o femeie româncă a fost condamnată de Curtea de Apel pentru răpirea propriilor copii într-un incident care a avut loc în 2019. Sentința a fost de 2 ani de închisoare pentru infracțiunea de “sottrazione di minore” (răpirea de minori), iar aceasta a fost recent confirmată de Curtea de Apel din Perugia transmite Perugia Today.

Conform informațiilor disponibile, femeia a plecat în România cu cei doi copii, fără să-și informeze soțul și fără să lase vreo explicație. Soțul a revenit acasă și a descoperit că familia sa pur și simplu dispăruse, ea luând mașina, copiii și bagajele în călătoria ei către țara natală, România. După dispariție, soțul a alertat imediat autoritățile și a inițiat procedurile legale pentru a localiza și readuce copiii la domiciliul lor stabil.

Investigațiile ulterioare nu au dezvăluit niciun motiv sau indiciu care să sugereze că femeia ar fi fugit pentru a scăpa de o situație familială periculoasă. În schimb, Tribunalul pentru Minori a concluzionat că bărbatul era un tată iubitor și implicat, iar în cele din urmă a primit custodia exclusivă a copiilor, împreună cu un ordin pentru întoarcerea acestora în Italia.

Femeia a fost apărată de avocatul Daniela Berti și a fost privată și de drepturile parentale. Curtea de Apel a decis să o condamne la 2 ani de închisoare, suspendând executarea pedepsei doar după plata unei despăgubiri de 25.000 de euro.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri