Român mort în Italia după ce a fost lovit pumnul de un adolescent de 17 ani

Un român în vârstă de 60 de ani, cu inițialele B.I., a murit la un spital din Roma în seara de sâmbătă, 22 ianuarie, după o săptămână de agonie. Bărbatul fusese grav rănit la apogeul unei altercații care a avut loc de-a lungul șoselei Casilina, pe teritoriul localității Cervaro, din provincia Frosinone.

Moartea cerebrală a survenit sâmbătă seara, după ce medicii de la Spitalul Tor Vergata din capitala italiană au încercat în toate modurile să-i salveze viața. Rănile suferite în urma altercației au provocat victimei leziuni grave ale creierului, informează publicația Frosinone Today.

Carabinierii, după ce au reconstituit dinamica incidentului, au denunțat inițial un tânăr de 17 ani pentru vătămare corporală gravă. Acum, însă, odată cu decesul bărbatului, tânărul este cercetat de Parchetul pentru Minori și riscă să fie acuzat de omor din culpă.

Dramaticul episod, care a dus la această tragedie, a început în după-amiaza zilei de 14 ianuarie 2022 când tânărul italian, originar din localitatea Cervaro, a intervenit pentru a-și apăra tatăl în fața a doi cetățeni români.

Potrivit sursei citate, tatăl minorului ajunsese să se ia la bătaie cu conaționalii noștri din cauza că aceștia circulau cu mașina în mod haotic pe drum, în timp ce se îndreptau spre localitatea Isernia. Mai mult, bărbații români se pare că se aflau în stare de ebrietate.

Când adolescentul de 17 ani și-a văzut tatăl în pericol, s-a băgat între el și cei doi români, lovindu-l astfel cu pumnul pe unul dintre ei, în vârstă de 60 de ani. Bărbatul român și-a pierdut echilibrul atunci și a căzut la pământ, lovindu-se puternic la cap.

Conaționalul a fost transportat apoi de urgență, cu elicopterul, la spitalul Tor Vergata din Roma și a fost supus unei operații la cap. Din nefericire, orice efort depus de medici pentru a-i salva viața a fost în zadar, românul nostru decedând în seara zilei de sâmbătă, după o săptămână de agonie pe patul de spital.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri