Românca care a bătut și mușcat bătrâna pe care o îngrijea în Germania suferă de o tulburare psihică

Kamelia Z., românca în vârstă de 54 de ani acuzată că a bătut, muşcat şi a încercat să o sugrume pe bătrâna de 94 de ani pe care o îngrijea în Germania, suferă de o tulburare psihică.Incidentul a avut loc pe 13 aprilie 2021 în orașul german Schwabach, însă fapta româncei a devenit cunoscută numai în urmă cu câteva săptămâni, când a început procesul împotriva ei, informează Nord Bayern.

Deși aceasta este audiată încă de la începutul lunii februarie la Tribunalul Regional Nürnberg-Fürth, faptul că suferă de o tulburare psihică a fost observat abia acum, deoarece până de curând ea a tăcut în mare măsură.

Recent, Kamelia Z. a dezvăluit că pe 13 aprilie 2021 a avut senzația că trebuie să lupte pentru propria ei viață.

În plus, inculpata a spus că victima, Ilse H., i-a cerut ajutorul prin telepatie, transmițându-i că vrea să moară.

Examinată de psihiatrul, românca a spus că a apăsat pe pieptul bătrânei și apoi a văzut sânge, dar nu a putut să povestească exact ce s-a întâmplat.

n jurul prânzului, fiul bătrânei a venit în vizită și a fost șocat. Mama lui stătea întinsă și plângea pe patul ei, pe jumătate dezbrăcată. Era plină de sânge, pielea îi era sfâșiată pe o mână și pe gât. Pe partea superioară a corpului se vedeau leziuni ale pielii pe suprafețe mari.

Bătrâna a murit

Victima a fost dusă la spital după agresiune, însă la începutul lunii mai a decedat, iar de atunci asistenta sa a fost internată la psihiatrie. Kamelia Z. este licențiată în Economie. Dar la Schwabach, femeia, cu cetățenie română și de origine maghiară, s-a confruntat zilnic cu boala, suferința și moartea.Instanța intenționează să audieze şi rudele Kameliei în calitate de martori. Scopul este de a se convinge că femeia este într-adevăr bolnavă psihic.

În următoarele câteva săptămâni ea va continua să fie ținută sub observație de medicii psihiatri. În cazul în care capacitatea ei de înțelegere se va dovedi a fi afectată, femeia nu va mai fi considerată vinovată din punct de vedere penal.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri