Camion românesc, accident bizar în Austria: I-a zburat roata în mers, iar o piuliță a rănit grav o femeie

Un român, care conducea camionul său pe autostrada Welser (A25) de la Passau în direcția Linz, a provocat, fără să vrea, un accident rutier. Evenientul rutier s-a petrecut în zona nodului Wels. Din motive care urmeaza să fie stabilite de autorități, camionul a pierdut o roată, iar un prezon a zburat direct în parbrizul unei alte mașini aflate în trafic. Camion românesc, accident bizar în Austria: I-a zburat roata în mers, iar o piuliță a rănit grav o femeie

Una din piulițele roții desprinse a fost aruncat ca un proiectil și s-a oprit fix în parbrizul unui altei mașini, care se afla în trafic. Forța loviturii a fost atât de mare încât a străpuns parbrizul și a lovit pasagerul în față. Bătrâna, de 62 de ani, care a fst rănită se afla într-o mașină împreună cu nepotul ei și soția acestuia, scrie heute.at.

Femeia, cetățean croat, a suferit răni grave. După ce a primit primul ajutor de la medicii de pe ambulanță, victima a fost dusă la Clinica Wels, unde a fost operată. Bătrâna a rămas internată.
campania.euro-tax.ro%20
Polițitii încearcă să afle dacă șoferul român făcuse inspecția tehnică a camionului și de ce s-a desprins roata.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri