Austria. Chelner român, vânzător de droguri „part-time“: Ademenea minori și le cerea favoruri 

Un român, care și-a asumat o identitate falsă, din cauza unui mandat de arestare, s-a angajat ca ospătar într-un bar renumit din cartierul Braunau, unde ar fi desfășurat și un comerț  înfloritor cu droguri.

Potrivit polițiștilor, românul și doi complici au vândut aproape 1.000 de tablete de ecstasy, 700 de grame de amfetamină, metamfetamină și marijuana. Oamenii legii spun că românul a vândut o mare parte clienților cu deficiențe mintale, minorilor și a primit, în schimb, favoruri sexuale, scrie kurier.at.

În noiembrie 2021, polițiștii au obținut mai multe indicii că un român, de 29 de ani, se ascundea în cartierul Braunau și lucra ca ospătar într-un bar renumit, sub un nume fals. Acolo ar fi aprovizionat clienții, dar și sub-dealerii și angajații restaurantului cu droguri sintetice, timp de peste șase luni.

Comanda drogurile pe Darknet

În cadrul anchetei, un croat, de 40 de ani, a fost identificat drept complice, iar un maghiar, de 35 de ani, din Steyr, drept furnizor. Drogurile erau comandate pe Darknet, distribuite în Steyr și vândute în cartierul Braunau, au declarat, miercuri, polițiștii.
campania.euro-tax.ro%20
De asemenea, s-a dovedit că românul a importat cocaină din Germania în Austria și a intermediat două tranzacții de aproximativ 1,5 kilograme de cocaină, în vară în izolare fiind infectat cu noul coronavirus.

Polițiștii din Vöcklabruck și cei din Steyr au reușit să-i aresteze pe acuzați, care au fost prinși în flagrant în timp ce procurau amfetamine. De asemenea, au fost demarate cercetări împotriva mai multor cumpărători și sub-dealeri.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri