Românca care și-a vândut fetița de 6 ani pe băutură a fost condamnată

Povestea Cristinei Negrei, o româncă în vârstă de 4 de ani care a fost condamnată astăzi  6 ani de închisoare cu executare deoarece și-a dat acordul ca fetița ei de șase ani să întrețină relații sexuale cu un bărbat de 49 de ani este una de-a dreptul cutremurătoare.

Conform adevarul.ro în afara pedepsei de 6 ani cu executare mama denaturată a primit și interdicția de a lua legătură cu propria fiică timp de alți 5 ani după ce va ieși din închisoare. În același dosar a fost condamnat și concubinul Cristinei Negrei, în vârstă de 49 de nai care a fost acuzat de viol și corupere sexuală, primind o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

 

.Fetiţa, care în prezent are aproape opt ani, a fost luată de lângă mama sa de reprezentanţii Direcţiei  Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova şi a fost plasată la un asistent maternal.

Cristina Negrei a fost iniţial reţinută de procurori, internată la un centru specializat din Buzău unde a fost evaluată din punct de vedere psihiatric, iar în prezent este liberă. Medicii care au consultat-o  au ajuns la concluzia că femeia a avut discernământ atunci când a decis să-şi bată joc de fetiţa ei, drept dovadă că a fost şi condamnată pentru rele tratamente aplicate minorului şi corupere sexuală.

Cum era abuzată fetița de 6 ani de mama sa și concubinul acesteia

Pentru Măriuca, fetiţa Cristinei Negrei, drama imensă  a început la sfârșitul  anului 2015, atunci când mama sa a început o relaţie de concubinaj cu Viorel Mărgărit. Luni de zile fetița a luat parte  la scene rupte parcă dintr-un film pentru adulţi, ba, de multe ori a fost obligată să participe activ la activitățile sexuale. Potrivit anchetatorilor, mama şi iubitul său întreţineau relaţii sexuale chiar în patul în care se afla  fetița, iar, de multe ori la aceste adevărate orgii sexuale participau şi alţi indivizi, chiar și bărbați  trecuţi de 70 de ani. A scăpat din acest coşmar abia când a avut curajul să poveastească prin ce trece unei vecine, căreia i-a mărturisit totul cu lux de amănunte.

“Eu am salvat-o, mititica. Nu pot eu să vă spun ce mi-a povestit, săraca. În ziua de Paşti am găsit-o dormind pe jos, pe ciment, iar în cameră mai erau alţi cinci bărbaţi. A îndurat multe. Pe mama ei ar fi îmbătat-o, iar fetei i-au făcut ce i-au făcut. Eu le-aş fi dat închisoare pe viaţă, pentru ce au fost în stare ei să facă”, a declarat pentru Adevarul, Mariana Strechioiu, femeia care a şi alertat autorităţile.

Citește mai jos povestea detaliată  pe adevarul.ro

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri