Un minor de 16 ani și-a abuzat sora de 11 ani apoi și-a bătut părinții un an de zile ca să tacă

O întâmplare cu adevărat  revoltătoare i-a îngrozit pe locuitorii unei localități din județul Botoșani acolo unde un tânăr de 16 ani și-a abuzat sora de doar 11 ani apoi și-a bătut constant părinții pentru ca aceștia să nu se ducă la poliție și să îl reclame, a transmis astăzi postul de televiziune Pro Tv.

A trecut aproape un an de zile de la viol până când tatăl fetei care știa încă din iunie anul trecut de groaznica faptă a fiului său, a găsit curajul să-i povestească totul sorei sale, la telefon, soră care a anunțat imediat poliția. Tatăl fetei fusese iarăși bătut de propriul fiu de 16 ani și s-a ales cu trei coaste rupte. De altfel și vecinii familiei au declarat că băiatul își bătea părinții.

Polițiștii au intervenit imediat și l-au arestat pe minorul de 16 ani care și-a și recunoscut fapta în fața oamenilor legii.

Mama fetei a declarat pentru reporterii de la Pro Tv: “Fata mi-a spus. Am trimis-o dupa lucerna de la vecini. El s-a dus din urma ei. Fata mi-a spus dupa doua saptamani si i-am spus si sotului.”

Fata de numai 11 ani a fost evaluată de un psiholog care a încercat să afle adevărul despre cele întâmplate și în cele din urmă a confirmat trauma imensă prin care a trecut în vara anului 2016 minora. “Judecatoria Botosani a admis cererea procurorilor si a dispus arestarea inculpatului pe o durata de 30 de zile pentru viol. S-a retinut in sarcina acestuia ca in cursul lunii iunie 2016, acesta a intretinut un raport sexual pe un teren viran din spatele locuintei, cu sora sa in varsta de 11 ani.”

Chiar dacă infractorul este minor și beneficiaza de o reducere a pedepsei, este posibil ca din cauza circumstantelor deosebit de grave ale comiterii faptei, tanarul sa primeasca pana la 12 ani de inchisoare au mai transmis cei de la Pro Tv. 

Din păcate lipsa de educație a părinților, izolarea din mediul rural și sărăcia cruntă prin care trec zeci de mii de români fac ca aceste cazuri de violență și abuzuri să apară din ce în ce mai des.

Vezi aici știrea video de pe siteul PRO TV

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri