Home » Noutăți » Româncă de 32 de ani, mama unei fetițe, ucisă de iubit

Româncă de 32 de ani, mama unei fetițe, ucisă de iubit

Aseară, marți, 21 ianuarie, o tânără de 32 de ani a fost găsită fără suflare în maşina iubitului său, în municipiul Bacău transmite Observator. Trupul neînsufleţit al fetei era pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

 Cei doi s-ar fi certat şi, într-un final, el ar fi înjunghiat-o. Bărbatul a sunat apoi la 112, a anunţat grozăvia şi a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor. Până în această dimineață bărbatul nu a fost găsit de polițiști.

„Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului”, a declarat medicul Cristian Goroneanu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Imediat, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi scafandrii l-au căutat ore bune pe bărbat prin împrejurimi, deorece se crede ca este posibil să se fi aruncat în râul Bistrița.  însă fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră.

Martorii spun că cei doi s-ar fi certat, apoi el a omorât-o. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi vrut să se despartă de bărbat. Tânăra de 32 de ani avea o fetiţă de un an şi jumătate, dintr-o altă relaţie.

„În momentul de faţă se fac cercetări conduse de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Mașina șoferului de tir român, dat dispărut de familie și colegi, găsită în Italia. FOTO

Gheorghe Țănău, un șofer de TIR din Prahova, este dat dispărut de familie și colegi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20