Home » Români de pretutindeni » Româncă de 51 de ani din Italia ucisă de un paianjen

Româncă de 51 de ani din Italia ucisă de un paianjen

Tragedie în Sicilia, unde o româncă în vârstă de 51 de ani a murit după ce a fost mușcată de un păianjen vioară, numit astfel după desenul asemănător unei viori, transmite Gazeta Românească care citează publicația  italiană Il Giornale.

Conform reconstituirilor, femeia s-a dus la spital la aproximativ o săptămână după ce a fost mușcată de păianjen, acuzând dureri la nivelul picioarelor. La scurt timp, a intrat în comă și a fost internată în Secția de Terapie Intensivă aproape două săptămâni, până la moartea ei în urmă cu patru zile.

Medicii spitalului sicilian care au tratat-o au reușit să depisteze cauza exactă a decesului efectuând un examen hematologic.

Nu este prima dată când un păianjen vioară, al cărui nume științific este Loxosceles Rufescens, face victime în Italia. În Parma, în iulie anul trecut, o fată a ajuns în spital după ce a fost mușcată de acest păianjen. Însă, în multe cazuri, mușcătura sa este complet nedureroasă.

Tânăra a observat numai după câteva ore că fusese mușcată și s-a prezentat la Urgență cu febră mare și pielea roșie. În acest caz, din fericire, medicii au reușit să scoată sacul cu otravă complet și să o salveze pe fată.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Român arestat în Italia, încasa lunar pensia mamei decedată cu 4 ani în urmă și a eludat statul cu peste 3 milioane de euro

Un român în vârstă de 46 de ani, Cosar Aurel, a fost arestat la Genova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20