Româncă închisă pe viață, după ce a intrat intenționat cu mașina într-un băiețel de 5 ani și în mama lui, tot româncă, și i-a ucis, în Austria

Româncă din Austria condamnată pe viață – În ianuarie 2022 o tragedie a șocat Villach. O femeie a ucis o mamă și pe fiul ei de cinci ani. Motivul: gelozia patologică. A fost o tragedie care a afectat întregul Villach. O româncă a dat cu mașina peste o mamă, de asemenea româncă, și fiul ei de cinci ani, ucigându-i la Villach în ianuarie 2022. Motivul a fost gelozia ei, pentru că anterior fusese căsătorită cu tatăl copilului.

Fără să bănuiască nimic, românca de 43 de ani din Villach mergea cu fiul ei de cinci ani în Villach-Völkendorf pe 29 ianuarie 2022, când o mașină a accelerat brusc spre ei cu viteză excesivă. Ea și copilul au fost loviți de vehiculul cu viteza de 60 km/h și au murit. La volanul mașinii se afla o româncă de 38 de ani. A devenit rapid clar că nu a fost un accident. Femeia de 38 de ani a recunoscut rapid că a acţionat din gelozie.

După cum relatează acum Kleine Zeitung, verdictul împotriva româncei este definitiv: ea trebuie să fie închisă pe viață pentru dubla crimă. Avocatul femeii, Michael Hirm, a cerut anterior o pedeapsă mai mică. Întrucât românca era fără cazier, iar boala ei psihică era de vină pentru crimă. Dar cererea a fost respinsă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri