Româncă moartă în Italia după ce a fost bătută de soț. Bărbatul: „I-am dat numai vreo două palme”

Genoveva Ciurea, o femeie care a îndurat ani de violență din partea soțului ei, a murit în Italia, în urma unui atac brutal în propria casă. Femeia a fost dusă la spital după ce a fost lovită de soțul ei și a decedat după 10 zile de spitalizare.

În momentul în care a fost luată cu salvarea de la domiciliul conjugal, corpul ei purta semnele abuzului: o vânătaie mare pe abdomen, sub coaste, care se întindea până la spate, o alta pe frunte, iar ochii îi erau umflați de la loviturile primite. Florin Virgil Ciurea, soțul ei, principalul suspect, este judecat acum de Tribunalul din Roma.

El a declarat la ultima ședință a procesului:

„Mi-am lovit soția cu picioarele? Nu este adevărat! Dar nu exclud posibilitatea să-i fi dat vreo două palme. Cu pumnul? Nu, din cauza unei probleme fizice, nu pot nici măcar să închid pumnul.”

Așa s-a apărat Florin Ciurea, în vârstă de 38 de ani, în fața Curții cu Jurați (corte d’Assise) din Roma. Este acuzat de abuz și agresiune repetată împotriva soției sale, Genoveva, care a decedat la 15 ianuarie 2021 după câteva zile de spitalizare, informează La Repubblica.

Procurorii descriu o poveste diferită de cea prezentată în sala de judecată de inculpat. Acuzațiile împotriva lui Florin includ agresiuni fizice repetate asupra soției sale, în primele zile ale lui ianuarie 2021, printre care lovituri cu piciorul și cu pumnul. Expertiza medicală menționează „traume, vânătăi și escoriații pe tot corpul.”

Potrivit procurorilor, Genoveva era victima violenței fizice, morale și psihologice. Florin ar fi controlat chiar și salariul soției sale, o împiedica să utilizeze aplicații de mesagerie pentru a comunica cu familia apropiată și amenința să incendieze casa părinților ei.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri