Româncă moartă în Italia după ce a născut al noulea copil. Soțul acuză medicii italieni de neglijență

După ce o româncă în vârstă de 43 de ani a murit la Castelleone, în provincia Cremona soțul ei a depus plângere împotriva tuturor angajaților din spitalul Maggiore din Cremona. Prin urmare, a anunțat publicația Il Giorno, toți angajații Secției de Obstretică și Ginecologie a acestui spital sunt acum cercetați de procurorii italieni.

Romelia Dumitru a murit după ce a născut al 9-ulea copil

Românca în vârstă de 43 de ani a născut, în data de 20 februarie, ce-l de-al noulea copil al său și pe data de 23 februrie a fost externată din spital. Din păcate, la numai 2 zile după externare femeia s-a simțit foarte rău și soțul său a fost nevoit să sune la urgență pentru a cere intervenția doctorilor. Din păcate pentru ea, chiar dacă a ajuns la spital în viață, românca a decedat în urma unui stop cardiac pe patul de spital.

Soțul româncei a depus plângere penală împotriva angajaților spitalului

Soțul româncei a decis să depună plângere penală împotriva medicilor italieni deoarece consideră că aceștia se fac vinovați de moartea femeii care a lăsat în urmă  copii orfani. – “Eu nu o fac pentru bani, ci pentru că vreau să știu din ce motiv, soția mea e moartă. Și pentru a fi în măsură să  le spun celor nouă copii adevărul.” a declarat soțul româncei pentru presa italiană.

Procuratura italiană a deschis o anchetă în acest caz urmând ca mâine, 10 martie să autopsieze corpul româncei, pentru a s stabili cauza exactă a decesului dar și posibila vinovăție a medicilor italieni.

Vezi mai jos stirea din presa italiană cu referire la acest caz:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri