Locuri de muncă în Spania oferite în luna martie 2017. Salarii de 1200 de euro

Încep angajările în străinătate pentru locurile de muncă pe timpul verii (sezoniere) și au început să apară anunțurile în acest sens. Săptămâna aceasta Serviciul de Ocupare EURES oferă 200 locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lérida) Spania.

Ce tip de persoane caută angajatorii spanioli și ce condiții oferă

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.

Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 6 00 – 14 00 și după masa 15 00 – 23 00. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: Copie CI/BI; CV EUROPASS în limba română; Adeverință medicală, cu mentiunea „apt pentru muncă”; Copie act studii.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14.03.2017. Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Persoanele interesate de această ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din județul în care locuiesc , pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.

În cazul în care doriți mai multe detalii puteți consulta lista consilierilor EURES din toată România pe pagina oficială a ANOFM, aici.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri