Reacția lui Sorin Grindeanu la anunțul demisiei în alb a lui Ponta din PSD

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, la Palatul Victoria, că fostul premier Victor Ponta ar trebui să rămână în PSD. Reacția acestuia vine după ce fostul premier a anunțat astăzi că va demisiona din PSD, spunând că îi va trimite o demisie în alb lui Liviu Dragnea.

„Eu cred că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD. El a condus unul dintre cele mai performante guverne de după Revoluție, a fost președinte al partidului. Părerea mea este că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD și eu cred că așa se va și întâmpla”, a fost reacția lui Grindeanu.

Vă readucem în atenție declarațiile de astăzi ale lui Victor Ponta:

„Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat de ce nu își dă demisia direct, răspunsul lui Victor Ponta a fost unul ironic: „pentru că îmi place să îmi puneți această întrebare”. 

Victor Ponta a adăugat că nu este în relații bune cu liderul PSD Liviu Dragnea. Fostul premier a spus că în timp ce Liviu Dragnea este politician și nu poate să spună anumite lucruri, el nu are această obligație. 

„Nu, hai să fim serioși. Domnul Dragnea este politician trebuie să zică da. Eu nu mai sunt om politic. Fiecare cu problemele domniei sale”, a spus fostul premier. 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri